Blažič in Nikolić izgubila na gostovanju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski reprezentant Jaka Blažič je v 9. krogu košarkarske evrolige s špansko ekipo Laboral Kutxa gostoval v Istanbulu in izgubil proti Anadolu Efesu s 86:95.
Oglej si celoten članek

Prav tako je praznih rok z ekipo Brose Baskets ostal tudi Aleksej Nikolić, saj je Maccabi iz Tel Aviva v svoji dvorani zmagal s 85:65.

V skupini B je Blažič v dresu Laborala Kutxe vpisal poraz v Istanbulu. Anadolu Efes, ki ima napredovanje med 16 najboljših ekip že zagotovljeno, je zmagal s 95:86. Blažič je igral 28 minut, dosegel je 15 točk, več jih od njega je v španski ekipi prispeval le Darius Adams, in sicer 20, slovenski reprezentant pa je v svojo statistiko vpisal še pet skokov in podajo.

V skupini D pa je Brose Baskets v gosteh visoko izgubil proti Maccabiju, ki se še bori za uvrstitev v drugi del košarkarske evrolige. Večkratni evropski klubski prvaki so bili ves čas boljši tekmec, na koncu je bila razlika 20 točk. Nikolić je tokrat dobil priložnost za igro v gostujoči ekipi. V devetih minutah je dosegel tri točke in podajo.

Luka Dončić bo v petek z madridskim Realom v skupini A gostoval v Münchenu pri Bayernu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.