Blažič prekinil z Zvezdo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Jaka Blažič ni več član beograjskega evroligaša.
Oglej si celoten članek

Crvena zvezda in Jaka Blažič sta sporazumno prekinila pogodbo. V klubu so so slovenskemu reprezentantu zahvalili za dvoletno sodelovanje, Blažič je k rdeče-belim prestopil iz Olimpije leta 2013 in hitro postal ljubljenec navijačev v Beogradu.

"Njegova ogromna borbenost, energija, želja za zmago in dobre predstave, ki so Crveni zvezdi omogočile osvajanje lovorik, so ga naredile za ljubljenca navijačev. V klubu je naredil velik korak naprej v svoji karieri," so v sporočilu za javnost zapisali pri evroligašu.

Blažič je s Crveno zvezdo postal prvak lige ABA, osvojil pa je tudi srbsko prvenstvo in dva srbska pokala.

"Hvala moji Zvezdi za dve čudoviti leti, ki sem jih preživel v klubu in Beogradu. Razhajamo se v prijateljskih odnosih, nikoli pa ne bom pozabil velikih tekem, ki sem jih odigral v rdeče-belem dresu, in navijačev, ki so me izjemno sprejeli. Fantom želim veliko sreče, jaz pa se obračam k novim izzivom v karieri," pa je povedal slovenski reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.