Blažič se je okitil z nazivom MVP

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant je v življenjski formi.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Jaka Blažič si je prislužil naziv najkoristnejšega igralca (MVP) minulega meseca v ligi Aba, so danes sporočili iz vodstva lige. Blažič, igralec ljubljanske Cedevite Olimpije, ki je dobila vseh pet januarskih tekem, je bil sicer v sezoni 2020/21 MVP tudi novembra.

Blažič je v dresu zmajev v povprečju dosegal po 21,6 točke, 3,6 podaje in ima količnik 20,8, kar ga sicer uvršča na četrto mesto med vsemi igralci januarja, vendar na prvo med tistimi, katerih ekipe so dobile vse svoje tekme v ligi Aba ta mesec.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.