Blažič: To je neresnica

Foto: Crvena zvezda Telekom
Foto: Crvena zvezda Telekom
Jaka Blažič je zanikal, da bo po tej sezoni zapustil rdeče-bele.
Oglej si celoten članek

V nekaterih srbskih medijih so se pojavili zapisi, da bo slovenski reprezentant Jaka Blažič po tej sezoni zapustil Crveno zvezdo, njegova naslednja postaja v karieri pa naj bi bil eden izmed turških klubov.

Blažič je govorice odločno zanikal na svojem twitter profilu. "Vse, kar je danes pisalo o mojem odhodu iz Zvezde, je neresnica. Imam pogodbo s klubom, gremo naprej, še veliko tekem je potrebno odigrati," je zapisal slovenski branilec.

Ta je v Crveno zvezdo prestopil iz Uniona Olimpije leta 2013, v pravkar končani ABA ligi pa je v povprečju dosegal 7,7 točke ter zbral 2,6 skoka in 1,1 podaje na tekmo. S soigralci je jadransko ligo tudi osvojil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.