Blažiču se odpira pot v ligo NBA

Foto: ABA
Foto: ABA
Slovenski košarkar Jaka Blažič se dogovarja za prestop s tremi ekipami. Košarkarja Uniona Olimpije si želijo pri Crveni zvezdi, Blažičev agent pa ne izključuje selitve v ligo NBA.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Jaka Blažič bi lahko kariero nadaljeval pri Crveni zvezdi, kar je potrdil košarkarjev agent Alex Raskovic. ''Pogovarjamo se s tremi ekipami, med katerimi je tudi Crvena zvezda,'' je povedal Blažičev agent in dodal: ''Jaka bo v četrtek odletel v ZDA, kjer bo zaigral v poletni ligi NBA. Ena izmed možnosti je tudi selitev v ameriško košarkarsko ligo.''

Blažič bo v poletni ligi NBA nosil dres Milwaukee Bucks. Slovenski košarkar je v lanski sezoni Evrolige v povprečju dosegal 12.4 točke na tekmo, še bolje pa se je odrezal v ligi ABA, kjer je v povprečju prispeval 13.7 točke na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.