Bleda Barcelona nemočna na El Clásicu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Real Madrid je s sobotno zmago na el clasicih povedel s 97:96.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Real Madrida so dobili derbi sedmega kroga španskega prvenstva. Na gostovanju v Barceloni so takoimenovanem el clasicu zmagali s 3:1 (1:1). S četrto zmago ob tekmi manj so začasno prevzeli vodstvo na lestvici.

Real Madrid je povedel 97:96 na tekmah z Barcelono (52 remijev) ter zabeležil prvo zmago po dveh presenetljivih porazih doma s Cadizom v španskem prvenstvu in Šahtarjem v ligi prvakov.

Za Real Madrid so zadeli Fede Valverde (5.), Sergio Ramos (63., 11-m) in Luka Modrić (90.), za domačine pa je bil uspešen Ansu Fati (8.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.