Bo Agüero zamenjal nezadovoljnega Teveza?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nezadovoljnega Carlosa Teveza bi pri Manchester Cityju utegnil zamenjati kar njegov rojak Sergio Agüero, ki je trenutno član Atletico Madrida. Nad zetom Maradone je navdušen tudi Roberto Mancini.
Oglej si celoten članek

Strateg Manchester Cityja Roberto Mancini je izjavil, da bo v primeru odhoda Carlosa Teveza na Otok poskušal pripeljati njegovega rojaka Sergia Agüera. Zet Diega Armanda Maradone je trenutno član Atletico Madrida, a je že pred časom dejal, da si želi zamenjati okolje. Agüero je med tednom potrdil, da se ne bo vrnil v Atletico, ter da bi bil zelo zadovoljen z odhodom v Anglijo. Po tej izjavi se je v igro za nakup Agüera vmešal tudi Chelsea, medtem ko Mancini v njem vidi idealno zamenjavo za Teveza, ki je na izhodnih vratih kluba. "Agüero je tip igralca, ki bi lahko igral za City. Je mlad in lahko zabije veliko zadetkov, tako kot tudi Carlos. Mislim, da bi se dobro ujel z Džekom in Balotellijem," je dejal Italijan. Za usluge Agüera se poleg Manchester Cityja in Chelseaja zanimata tudi Juventus in Real Madrid.

Tevez v Corinthians

Medtem se zdi vse bolj verjetno, da bo Tevez svojo kariero nadaljeval pri Corinthiansu. Potem ko so pred dnevi pri Cityju že zavrnili ponudbo Brazilcev v vrednosti 40 milijonov evrov, so pri Corinthiansu zdaj pripravili novo ponudbo. Angleški mediji predvidevajo, da naj bi Corinthians znova ponudil 40 milijonov evrov, a v pogodbo dodal klavzulo, v kateri naj bi bilo zapisano, da se odškodnina lahko poveča v primeru, da se Tevezov prestop izkaže kot zelo uspešen (dobri rezultati, marketing in prodaja dresov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.