Bo Armstrong krivdo priznal Oprah?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Lance Armstrong bo v noči na 18. januar po srednjeevropskem času prvič javno spregovoril po dopinški kazni, ko so mu odvzeli večino kolesarskih naslovov in mu dosmrtno prepovedali nastopanje.
Oglej si celoten članek

To se bo zgodilo v pogovorni oddaji z ameriško zvezdniško moderatorko Oprah Winfrey. To so sporočili s kabelske televizije OWN, ki je v lasti Winfreyjeve.

Devetdesetminutna oddaja bo ob tretji uri zjutraj po slovenskem času, New York Times pa je prejšnji teden poročal, da naj bi bil 41-letni Lance Armstrong zdaj pripravljen priznati jemanje prepovedanih poživil, zaradi katerih so mu med drugim odvzeli sedem naslovov s prestižne kolesarske dirke po Franciji, osvojenih med letoma 1999 in 2005. S priznanjem si želi pridobiti pravico do nastopov na maratonih in triatlonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.