Bo Brazilijo prevzel kar legendarni Mourinho?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vodstvo brazilske nogometne zveze si želi, da bi selektorja Titeja, ki je odstopil po četrtfinalnem porazu na SP v Katarju proti Hrvaški, nasledil sloviti Jose Mourinho.
Oglej si celoten članek

Prvi na spisku želja je bil sicer trener Real Madrida Carlo Ancelotti, a ta vsaj zaenkrat ostaja v španski prestolnici.

"Pred potekom pogodbe nimam namena zapuščati Reala. Pogodbo imam do junija 2024," je za italijanski RAI povedal trener.

Časnik La Repubblica pa poroča, da je naslednji na spisku želja v Braziliji trener Rome Portugalec Jose Mourinho in da je tamkajšnja zveza že začela pogovore s trenerjevim menedžerjem Jorgejem Mendesom.

Morda ideja pade na plodna tla, saj je Mourinho že pred petimi leti priznal, da bi ga vodenje Brazilije zelo zanimalo.

A mediji na Apeninskem polotoku pišejo tudi, da Roma ne namerava Portugalcu omogočiti predčasnega odhoda, niti se v klubu iz prestolnice ne strinjajo z dvojno vlogo trenerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.