Bo Gorici pomagal Juventus?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Novogoriški nogometni prvoligaš je danes vendarle pričel s pripravami na novo sezono. Še vedno ni znano s katerim italijanskim klubom naj bi se v mestu vrtnic povezali v prihodnosti, v igri pa naj bi bil tudi Juventus.
Oglej si celoten članek

"Gorica mora postati avtonomna in privlačna za mlade igralce, ki jih lahko ponudimo nogometnemu tržišču, zaživeti mora s svojim pogonom. Ne sme se zgoditi poletni primer, ko smo naenkrat ostali brez igralcev. Težave Parme so botrovale tudi našim težavam," je v pogovoru za Primorske novice pojasnil športni direktor Gorice Michele Dal Cin.

V partnerstvo z Italijani

Goričani bodo v drugi del sezone vstopili z dokaj spremenjeno igralsko zasedbo, v zraku pa še vedno visi vprašanje, s katerim nogometnim velikanom iz Apeninskega polotoka bodo podpisali pogodbo o parnerstvu.

"Dogovori potekajo. Sklenili jih bomo z močnim oziroma stabilnim klubom. Ali bo to Juventus ali Sampdoria ali kdo tretji, se bomo še odločili. Predvidoma februarja, ko se bomo spet sestali," je ostal skrivnosten Dal Cin, ki verjame, da ima goriška zgodba kluub vsem težavam svetlo prihodnost: "Četverica, peterica obetavnih mladih nogometašev iz omenjenih klubov bi namesto sedenja na klopi drugo- oziroma tretjeligašev dobila priložnost igralskega razvoja pri nas. Jedro ekipe bi bilo domače oziroma slovensko. Ob zaslombi klubov, kot so denimo Milan, Juventus, Sampdoria, bi bili privlačni tudi za mlade slovenske nogometaše, ki bi v Gorici videli perspektiven klub."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.