Bo Levy uničil sanje Modriću?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Luka Modrić je še naprej "vroč". Real Madrid si hrvaškega reprezentanta še vedno želi v svojih vrstah, a predsednik Tottenhama Daniel Levy ne popušča.
Oglej si celoten članek

Luka Modrić je trenutno v Splitu, kjer se s hrvaško reprezentanco pripravlja na prijateljsko srečanje proti Švici, njegove misli pa so verjetno nekje drugje. Nekaj dni pred začetkom nove sezone namreč še vedno ni jasno, kjer bo sploh igral. V Londonu za Tottenham ali v Madridu za Real. To je veliko vprašanje, ki pa noče in noče ponuditi odgovora. "Luka je en od mojih najboljših prijateljev in moram reči, da se v tej situaciji drži zelo dobro," je novinarju španskega Asa, ki je zaradi Modrića pripotoval prav v Dalmacijo, dejal reprezentančni kolega Stipe Pletikosa.

"Takšna priložnost se ponudi enkrat v življenju"

"Prejšnje leto je predsednik Tottenhama Daniel Levy obljubil, da ga bo spustil – v primeru, da na njegov naslov pride ponudba velikega kluba. Morda obstaja večji klub od Reala? Takšna priložnost se ponudi enkrat v življenju in Luka se tega zaveda. Zato tudi zavrača vse pogovore, ki gredo v drugo smer. Ta Real bo z Mourinhom v naslednjih treh letih dvakrat osvojil Ligo prvakov in prava škoda bo, če bo Levy Luki uničil te sanje," je dodal prvi vratar Hrvaške, ki je prepričan, da bi se Modrić v ekipi, polni zvezdnikov, odlično znašel: "On bi bil odličen na igralnih mestih, ki jih v rokah držita Xabi Alonso in Khedira. Videli boste, Tottenham je bil na tem položaju najboljši v Premier League. Luka se bo hitro vklopil v moštvo, ker je srčen in zelo inteligenten nogometaš."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:09 15. Avgust 2012.

    Jaaaaaaa, kaznujte ga in naj ostane v Angliji, pa se celo leto naj dež pada!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.