Bo neverjetna serija prekinjena?

Foto: Profimedia Simbolična fotografija.
Simbolična fotografija.
Na tekmah dodatnih kvalifikacij za SP 2018 je padlo zelo malo zadetkov.
Oglej si celoten članek

V Evropi bomo v torek zvečer po srečanju med Irsko in Dansko v Dublinu dobili zadnjega udeleženca svetovnega prvenstva v Rusiji.

Poleg štirih evropskih parov se v teh dneh igrata še dva medcelinska obračuna, vsem pa je skupno, da niso bogati z goli. Kar zadnjih šest tekem dodatnih kvalifikacij se je namreč končalo z izidom 0:0.

Kvalifikacije za SP Italijani ponižani. Legenda ima dovolj, dala je odpoved.

V petek se je Honduras v San Pedro Suli z Avstralijo razšel brez golov, enako se je dan kasneje zgodilo na srečanju med Novo Zelandijo in Perujem v Wellingtonu ter na obračunu med Dansko in Irsko v Københavnu.

Brez golov so se končale tudi zadnje tri evropske tekme. Švicarji so v nedeljo v Baslu izločili Severno Irsko (v gosteh so slavili z 0:1), Hrvati pa Grčijo (v Zagrebu so "kockasti" slavili s 4:1). V ponedeljek so Švedi v Milanu užalostili Italijane, potem ko so doma zmagali z 1:0.

V torek se bo na že omenjenem srečanju v Dublinu mreža morala zatresti vsaj enkrat. Če nogometaši ne bodo uspešni v 90 oziroma 120 minutah, bodo sledile odločilne enajstmetrovke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.