Bo orkan odnesel tudi začetek US Opena?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Organizatorji newyorškega teniškega grand slama US Open so sporočili, da bodo igrišča Flushing Meadowsa zaradi orkana Irene zaprta od sobote pa najmanj do ponedeljka zjutraj. Tako je pod resnim vprašajem začetek zadnjega letošnjega grand slama.
Oglej si celoten članek

Španski teniški igralec Rafael Nadal je preko Facebooka v soboto popoldne po našem času že sporočil, da so morali tenisači jutranje sobotne treninge z zunanjih igrišč preseliti na notranja. Tako je tudi sam trening z Argentincem Davidom Nalbandianom preselil v dvorano.

Organizatorji so sicer zaradi orkana Irene že morali odpovedati tradicionalni Kids Day, zaradi dežja, ki bo zapadel, pa je vprašljiv tudi ponedeljkov začetek turnirja. Organizatorji namreč ne morejo predvideti, kakšno škodo bo orkan naredil njihovim igriščem, poleg tega pa jih skrbi tudi promet, saj je v ZDA praktično obstal celoten letalski promet.

"Če hurikan Irene odnese nekaj top-ten igralcev, potem lahko pridem kar daleč," pa je mračno vzdušje v New Yorku preko Twitterja skušal osvetliti argentinski tenisač Juan Ignacio Chela.

Strokovnjaki sicer pravijo, da naj bi orkan po New Yorku najbolj pustošil v nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.