Bo Teveza prepričal denar?

Foto: Žurnal24 José Mourinho bo počasi že dojel, da se bo moral malo brzdati. (Foto: Reuters)
Denarja šejkom Manchestra Cityja očitno ne manjka. Potem ko po pisanju angleških medijev že iščejo novega trenerja (želijo si Mourinha), je v javnost sedaj prišla še vest, da bodo Tevezu povišali plačo.
Oglej si celoten članek

Slab(š)i rezultati v zadnjem času so že sporožili ugibanja o skorajšni zamenjavi trenerja Manchester Cityja Roberta Mancinija. Nasledil naj bi ga Jose Mourinho, City pa se zanima tudi za prihod Antonia Cassana. City je sicer pred tekmo z West Bromom na četrtem mestu domače razpredelnice, namigovanja o zamenjavi Mancinija pa je seveda podžgal tudi poraz v Evropski ligi proti Lechu iz Poznanja.

Če je verjeti pisanju portala The News of the World, potem bo Manchester City v svojih vrstah kmalu imel najbolje plačanega nogometaša. To bo Carlos Tevez. V kolikor bo 26-letni Argentinec ostal v Cityju (pogodbo bo ima do 2014, a si Tevez močno želi v Argentino, saj ga daje domotožje), mu bodo vodilni pri Cityju plačo zvišali za 100 odstotkov. Tako bi Argentinec zaslužil kar 250.000 funtov tedensko. To pa je več, kot zasluži kateri koli drug nogometaš na svetu.

 

Pa bo ponudba prepričala Teveza, ki neprestano poudarja, da čuti veliko domotožje po rodni Argentini? Po pisanju NOTW-ja, 26-letnika denar ne zanima, vsaj tako pravi vir zelo blizu Argentinca. ''Carlos misli, da zasluži dovolj in mu ni v interesu zaslužiti še več. V Cityju se bodo morali pošteno namučiti, če ga bodo želeli pregovoriti v to, da ostane.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.