Boas pri Tottenhamu zamenjal Redknappa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Andre Villas-Boas bo po neuspeli avanturi pri Chelseaju svojo srečo še enkrat poskusil na Otoku. Mladi portugalski strateg bo v prihodnji sezoni sedel na klop Tottenhama.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener angleškega prvoligaša Chelseaja Andre Villas-Boas bo novi strateg Tottenhama. Pri slednjih so 14. junija zaradi slabih rezultatov odpustili Harryja Redknappa. Tottenham bo v prihodnji sezoni igral v Evropski ligi, kjer je Villas-Boas leta 2011 osvojil naslov prvaka z ekipo Porta.

Villas-Boas je bil na čelu Chelseaja le osem mesecev, nato je moral predčasno iz kluba, od tedaj pa je bil brez službe. Šele 34-letni Portugalec je bil včasih učenec rojaka Joseja Mourinha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.