Boban: "Milan ni bil tako slab že 25 let“

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Legenda Milana Hrvat Zvonimir Boban je med številnimi kritiki letošnje igre rdeče-črnih. "Milan ni imel tako slabe ekipe že 25 let," pravi upokojeni nogometaš.
Oglej si celoten članek

Strokovni sokomentator italijanske televizijske hiše Sky Sport Zvonimir Boban je po sobotni tekmi Milana v Serie A in porazu domačih proti Atalanti (0:1) ponovno ostro kritiziral klub, čigar dres je nosil devet let.

"Lahko izgubite tekmo, a vseeno morate igrati nogomet. Milan tega ne počne. Igra je katastrofalno slaba," je dejal legendarni kapetan hrvaške nogometne reprezentance in nekdaj ljubljenec milanovih navijačev. "Milanu manjka kakovost. To je najslabše moštvo v zadnjih 25 letih," je dodal.

Na to temo se je odzval tudi donedavni napadalec Milana Pippo Inzaghi, ki pomirja: "Milan potrebuje čas. Začetek res ni dober, a je po treh tekmah soditi še vseeno prezgodaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.