Bode MiIler v Sloveniji s prav posebnim namenom

Foto: Profimedia
Ameriški zvezdnik je skupaj z ženo pripotoval na sončno stran Alp.
Oglej si celoten članek

V Sloveniji se je te dni mudil nekdanji vrhunski ameriški alpski smučar Bode Miller. Obisk je sodeč po objavah na družbenih omrežjih poslovno obarvan, saj Miller zaganja proizvodnjo lastne znamke smuči, pri čemer sodeluje z Elanom. Informacijo so potrdili pri begunjskem proizvajalcu športne opreme.

Miller se je v Sloveniji mudil skupaj z ženo Morgan Beck, ki je včeraj objavila niz zgodb na Instagramu s fotografijami z Bleda. Na eni pa Miller v proizvodni hali stoji skupaj s še enim moškim, v rokah držita ovojno plast smuči znamke Peak. Gre za lastno znamko, ki jo je štirikratni svetovni prvak in dobitnik zlate olimpijske medalje iz Vancouvra aprila letos zagnal v svojem domačem kraju Bozeman v ameriški zvezni državi Montana.

Resen zaplet Pekel slovenskega smučarskega asa, ni se izšlo po načrtu

Da gre za slovensko proizvodnjo halo, je bilo moč sklepati iz velikega napisa "Zapiraj vrata", ki je bil viden v ozadju. STA se je glede morebitne proizvodnje smuči Peak obrnil na Elan, ki je danes potrdil sodelovanje na področju razvoja in proizvodnje z nekdanjim smučarjem, ki je svojo vrhunsko tekmovalno pot končal leta 2017.

"Elan se je že zelo zgodaj vključil v sodelovanje s podjetjem Peak Ski Company, in sicer na področju razvoja in proizvodnje omenjenih smuči, ki bodo v pretežni meri narejene v Elanu, proizvodnja smuči za sezono 2022/23 pa že poteka," so na kratko zapisali v podjetju iz Begunj na Gorenjskem.

Kot so izpostavili pri Bozeman Daily Chronicle, bodo prve smuči na voljo kupcem julija. Že aprila so si največji nadobudneži lahko rezervirali svoj par, za kar so morali plačati avans v znesku 50 ameriških dolarjev. Kot je poročal časnik, Miller načrtuje še tretjo linijo smuči, ki bo proizvedena v Montani, medtem ko bosta prvi dve liniji proizvajali v Sloveniji.

Obisk Millerja in žene Morgan Beck v Sloveniji naj bi bil zelo kratek. Morgan Beck je tako danes popoldne objavila še eno zgodbo na Instagramu, kjer je na posnetku iz Bleda zapisala "Adijo, Slovenija". Njeno objavo si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.