Bode Miller pod nož

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik ameriškega alpskega smučanja Bode Miller se bo v karavano svetovnega pokala vrnil šele na začetku naslednjega leta.
Oglej si celoten članek

Ameriški alpski smučar Bode Miller bo moral opraviti operacijo hrbta, zaradi katere bo dalj časa odsoten s smučišč. Kot je danes na svoji spletni strani sporočilo vodstvo ameriške smučarske zveze, se bo olimpijski prvak v svetovni pokal vrnil sredi januarja.

Poseg naj bi Miller opravil že danes, njegov cilj pa je, da bi se na smučišča vrnil dovolj hitro, da bi bil nared za nastop na domačem svetovnem prvenstvu v Vailu oziroma Beaver Creeku meseca februarja. Sedemintridesetletni Miller je poškodbo hrbta utrpel na finalu lanske sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.