Bodnjeva ostaja pri Krimu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Odlična krožna igralka Ljudmila Bodnjeva je podaljšala pogodbo s Krimom Mercatorjem.
Oglej si celoten članek

V Krimu nadaljujejo s sestavljanjem ekipe za naslednjo sezono. Po petih novih igralkah, ki so okrepile Rokometni klub Krim Mercator, se je klub uspel dogovoriti za podaljšanje pogodbe tudi s krožno napadalko Ljudmilo Bodnjevo. Tako bo tudi v jubilejni deseti sezoni priljubljena "Ljudka" nosila dres Krima Mercatorja.

Kot so sporočili iz Krima, sta klub in igralka zelo zadovoljna, da ste sklenila dogovor, saj obe strani ocenjujeta, da bo ekipa potrebovala izkušene igralke, ki bodo skupaj z mladimi risale nove poti za uvrstitev Krima nazaj v družbo najboljših.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.