Bodo Makedonci v četrto le padli?

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 18. uri v Kopru igrala prijateljsko tekmo z Makedonijo.
Oglej si celoten članek

Selektor Srečko Katanec bo imel na voljo precej spremenjeno ekipo v primerjavi s prejšnjimi kvalifikacijami, eden tistih, ki želi pokazati svoje znanje, bo tudi Miha Zajc iz ljubljanske Olimpije.

"Občutki so fenomenalni. Ko te enkrat pokličejo v člansko reprezentanco, je to največ. Igraš lahko za svojo državo. To je tudi zame neka najvišja raven. Ampak moram dokazati, da lahko igram tukaj in upravičiti selektorjevo zaupanje," meni Zajc.

Veliko poškodb

Prav ta je eden od tistih, ki nakazujejo spremembe oziroma pomladitev izbrane vrste. V reprezentanci namreč ne bodo več igrali Mišo Brečko, Nejc Pečnik, Branko Ilić, Samir Handanović, Zlatan Ljubijankić ..., poškodovani so Kevin Kampl, Andraž Šporar, Robert Berić, zaradi drugačnih razlogov ni Siniše Anđelkovića, Dejana Lazarevića, Dominica Maroha, ki tako kot še kdo pod Katancem nima reprezentančne prihodnosti.

Zato pa si jo bodo ob Zajcu skušali zagotoviti še v napadu Enej Jelenič, v zvezni vrsti Blaž Vrhovec in Matic Črnic, v obrambi pa Nejc Skubic in Aljaž Struna.

Slovenija se je z Makedonijo doslej pomerila na treh tekmah, vse so bile prijateljske, in vse tri izgubila (2:3, 0:2, 1:4).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.