Bodo plavali ali igrali nogomet?

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometna zelenica, na kateri sta se pomerili reprezentanci Bolivije in Ekvadorja, ne sodi niti na tekmo amaterske lige, kaj šele na obračun kvalifikacij za svetovovno prvenstvo.
Oglej si celoten članek

V drugem krogu kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2018 sta se pomerili reprezentanci Bolivije in Ekvadorja. Zmage se je veselila slednja, bolj kot končni rezultat pa je bilo v ospredju stanje zelenice, na kateri je potekala tekma.

Na igrišču je bilo ogromno stoječe vode, v mlakuži pa so se bolje znašli domači nogometaši, ki so slavili z končnim izidom 2:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.