Bog, pištola in ne nogomet

Foto: Žurnal24 Glen Coffee (igralev na tleh) je v svoji edini sezoni v NFL dosegel en TD. (Foto
Saj ni res, pa je. Star 23 let je Glen Coffee poleti po eni sezoni končal kariero v ligi NFL, ker mu je tako naročil Bog. Očitno pa mu ni povedal, da je posedovanje neprijavljenega orožja kaznivo.
Oglej si celoten članek

Glen Coffee je bil lani izbran v tretjem krogu nabora za ligo ameriškega nogometa NFL. Nekdanji zvezdnik univerze Alabama je v prvi sezoni za San Francisco 49ers igral dobro in dosegel tudi en touchdown. Še julija je trdo treniral za letošnjo sezono, nakar je 13. avgusta presenetil z novico, da končuje kariero. Dejal je, da je slišal klic Boga, naj preneha z nogometom, saj to ni njegovo poslanstvo. Cerkev in dokončanje šole sta to jesen postali njegovi novi poslanstvi, a glej ga zlomka: ta konec tedna so ga na Floridi policisti aretirali z neprijavljenim orožjem. Očitno mu Bog ni dal lekcije o orožju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.