Boj za Korena se nadaljuje

Foto: Žurnal24 Koren je za zdaj, kot pravi sam, osredotočen zgolj na mundial.(Foto: dailymail.c
Grški velikan Panathinaikos je pokazal zanimanje za slovenskega reprezentančnega kapetana Roberta Korena. Koren pri iskanju novega kluba ne bo imel težav, saj se zanj zanima več evropskih moštev.
Oglej si celoten članek

Newcastle, Celtic, Wolverhampton, Chievo in Verona so zanimanje za Roberta Korena pokazali že v preteklosti. Po poročanju Daily Maila pa naj bi se seznam razširil še za eno ekipo, grški Panathinaikos. 29-letni kapetan naše izbrane vrste se je na borzo iskalcev zaposlitve preselil po tem, ko v West Bromu niso podaljšali njegove pogodbe, čeprav so se tudi s Korenovo pomočjo po enoletnem premoru znova pridružili angleški nogometni eliti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.