Bojan Križaj dolguje skoraj milijon evrov

Foto: Profimedia
Legendarni slovenski smučar si je s svojim poslovanjem nabral velik dolg.
Oglej si celoten članek

Bojan Križaj v poslovnih vodah očitno ni tako uspešen, kot je bil na belih strminah. S slabimi odločitvami si je nakopal skoraj milijon evrov dolga, poroča PopTV.

Križajevo podjetje na Hrvaškem naj bi pred dvema letoma končalo v stečaju, ponesrečila pa se mu je tudi investicija v propadajoči kompleks živinorejske farme blizu Kopra, kjer je hotel na noge postaviti posel s sončnimi celicami. 

Bojan Križaj je v svetovnem pokalu slavil osem zmag, 33-krat se je zavihtel na stopničke.

Del dolga so upniki na koprskem sodišču skušali iztržiti z dražbo omenjenega zemljišča na Obali, a zanimanja ni bilo. Na sodišču ni bilo niti upnikov, niti Križaja, niti interesentov, saj nihče ni vplačal varščine za dražbo.

Kot so dodali pri PopTV, Križaj nastale situacije ni želel pojasniti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:53 13. Maj 2019.

    kakor je dobil tako je izgubil ! Brezdelnež !

  • 15:07 13. Januar 2018.

    Pa kaj ste se spravili na Križaja.Raje pišite o bara binih ki so pokradli naš denar ala Janković ipd.

  • 14:40 12. Januar 2018.

    Za Bojčija so naredili XXXLLL očala pri RB !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.