Bojevniki ostali brez najboljšega košarkarja

Foto: Epa kevin durant
Branilci naslova lige NBA nekaj časa ne bodo mogli računati na svojega prvega strelca
Oglej si celoten članek

Kevin Durant, zvezdnik dvakratnih zaporednih prvakov lige NBA Golden State Warriors, bo izpustil preostanek dvoboja s Houston Rockets za mesto v polfinalu prvenstva NBA.

Durant si je na peti tekmi dvoboja poškodoval mečni mišico, pregled z magnetno resonanco pa je pokazal, da je mišica nategnjena, so danes potrdili iz tabora prvakov.

Trener Steve Kerr je sporočil novico in v isti sapi dodal, da bodo morali preostali košarkarji pritisniti na plin.

"On je brez dvoma najboljši igralec lige v končnici. Res je bil fenomenalen. Zdaj bodo dobili priložnost fantje, ki je sicer ne bi dobili. Upam, da jo bodo izkoristili," je dejal Kerr.

Durant, ki je v povprečju dosegal po 34,2 točke v končnici, je moral peto tekmo dvoboja s Houstonom predčasno končati v tretji četrtini, ko je začutil bolečine v mečni mišici.

Bojevniki vodijo s 3:2 v zmagah.

Foto: Epa kevin durant

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.