Boksar nasprotniku ukradel poljub

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Irski boksar Gary ''Spike'' O'Sullivan je med tehtanjem pred dvobojem srednje kategorije s Chrisom Eubankom, ml. iznašel nov način provokacije. Nasprotniku je podelil poljub.
Oglej si celoten članek

Gary ''Spike'' O'Sullivan, nekdanji prvak v srednji kategoriji po verziji WBO, je s poljubom razjezil svojega nasprotnika, s katerim se bosta nocoj pomerila v ringu.

Tehtanje - kot je to že v navadi - je minilo v znamenju verbalnih žaljivk in groženj obeh boksarjev, napeto ozračje pa je dodatno začinil O'Sullivan, ki je Britancu uspel ukrasti poljub.

''Spike'' je najprej nakazal svojo namero in izzval reakcijo občinstva, nato pa planil proti nasprotniku, ki se poljuba ni mogel ubraniti.

Eubank, ml. nad potezo irskega boksarja ni bil prav nič navdušen, zato je morala posredovati varnostna služba.

Prevrtite na 8:00:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.