Boksar razkril asa v nogavici

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Neporaženi ameriški boksar Danny Garcia je razkril skrivnost svojega uspeha. Aktualni prvak po verzijah WBC in WBA ima na desni nogi šest prstov.
Oglej si celoten članek

Danny Garcia je za ameriški zvezdniški portal TMZ pokazal svoje skrito orožje. Neporaženi boksar je na vprašanje, če lahko razkrije kakšno zanimivo skrivnost, priznal, da ima na desni nogi šest prstov. ''Zato nisem nikoli izven ravnotežja in nikoli na padem po tleh,'' se je pohvalil Garcia, ki je v karieri dobil 29 dvobojev (29-0), od tega 17 z knockoutom.

Boksar iz Puerto Rica se bo nocoj v ringu pomeril z Lamontom Petersonom. ''To je velik dvoboj, ki so si ga želeli navijači. Upam, da bova poskrbela za dober boksarski večer,'' je dejal Garcia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.