Boksarske dame na ogled

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere s fantom Vladimirjem Klitschkom Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere s fantom Vladimirjem Klitschkom Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere s fantom Vladimirjem Klitschkom Foto: Žurnal24 Klitschko je nokavtiral Petra Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Vladimir, Natalija in Vitalij Kličko Foto: Žurnal24 mike tyson Foto: Žurnal24 mike tyson Foto: Žurnal24 Manny in Jinkee Pacquaio Foto: Žurnal24 Zsolt in Arabella Erdei Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere in Natalija Kličko Foto: Žurnal24 Hayden Panettiere in Natalija Kličko Foto: Žurnal24 Natalija Kličko Foto: Žurnal24 Natalija Kličko
Tudi v boksarskih krogih mičnih dam ne manjka. Fotografi imajo radi predvsem družici bratov Kličko. Preverite v galeriji.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.