Bolan tudi Luis Ibanez

Foto: Žurnal24 Je tudi Luis Ibanez zbolel za virosom prašičje gripe?
Potem ko je pred kratkim prašičjo gripo staknil nogometaš Dinama iz Zagreba Pedro Morales, je zbolel tudi njegov soigralec Luis Ibanez, ki se ne bo udeležil priprav na Rogli.
Oglej si celoten članek

Vendar pa iz vodstva Dinama zaenkrat zanikajo, da bi šlo za virus prašičje gripe.  Argentinec z ekipo tako ni odpotoval na priprave na Roglo, saj je ostal na zdravniškem pregledu v Zagrebu, kjer so opravili tudi krvne teste in slikali pljuča.

"Po rezultatih prvih raziskav nič ne kaže na prašičjo gripo," je javnost pomiril Siniša Jagodić, član uprave, zadolžen za odnose z javnostmi. Ibanez je s premora prišel prehlajen in v klubu niso želeli tvegati poslabšanja bolezni, zato so ga odpeljali v bolnišnico. Velja omeniti, da se je v zadnjem času z virusom okužilo kar nekaj argentinskih nogometašev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.