Bole drugi na dirki v spomin Pantanija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tradicija italijanskih zmag na dirki v spomin na italijanskega kolesarja Marca Pantanija v Cesenaticu se je nadaljevala tudi v njeni 11. izvedbi.
Oglej si celoten članek

Tokrat je 189 kilometrov dolgo dirko prve kategorije v sprintu dobil Sonny Colbrelli (Bardiani), najbližji, da tradicijo prekine, pa je bil slovenski kolesar Grega Bole, saj je zasedel drugo mesto.

To je že druga dirka v zadnjem tednu, ki jo je slovenski kolesar ekipe Vini Fantini končal na drugi stopnički zmagovalnega odra, drugi je bil tudi na dirki Coppa Agostini, s tem pa si je najbrž zagotovil mesto v ekipi za cestno dirko svetovnega prvenstva, ki bo naslednjo nedeljo v španski Ponferradi. 

Na dirki je v dresu hrvaške ekipe Meridiana Kamen nastopilo še nekaj slovenskih kolesarjev, ki pa niso zabeležili vidnejših uvrstitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.