Bole skupno drugi v Ardenih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski kolesar Grega Bole je zaradi težav pri iskanju nove ekipe z zamudo začel sezono, na katero pa se je očitno vseeno dobro pripravil.
Oglej si celoten članek

Na štiridnevni dirki Circuit des Ardennes v Franciji je novi kolesar ekipe Vini Fantini zasedel drugo mesto, boljši od Grege Boleta je bil le Poljak Lukasz Wisniowski.

Mugerli skupno četrti

Izkazal se je tudi kolesar Adrie Mobila Matej Mugerli – zasedel je četrto mesto, njegov zaostanek za Poljakom je bil 25 sekund, kolikor je zaostal tudi Bole, sicer zmagovalec 3. etape, v kateri je bil Mugerli drugi. Bole je v etapah zabeležil še drugo in tretje mesto.

Hrvaški kolesar Rado Rogina (Adria Mobil), sicer zmagovalec dirke po Sloveniji, je skupno zasedel 14. mesto, Jure Golčer (Wels) pa 18.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.