Bolivijski vratar zabil gol čez celo igrišče

V Boliviji je čuvaj mreže dosegel izjemen zadetek.
Oglej si celoten članek

V bolivijski ligi sta se merili ekipi Bolivarja in San Joseja de Orura, gostitelji pa so v zadnjih trenutkih dvoboja vodili z rezultatom 2:1. Gostje so obupno iskali izenačenje, v napad pa je krenil tudi njihov vratar.

To je znal izkoristiti domači čuvaj mreže Matias Dituro, ki je najprej ujel žogo po visoki podaji v svoj kazenski prostor, nato pa jo je s svojih 15 metrov natančno poslal v mrežo tekmecev in postavil končni izid 3:1. Takoj zatem je sodnik odpiskal konec tekme.

Bolivar je sicer po 12 odigranih kolih prvi na lestvici z 28 točkami, pred najbližjim zasledovalcem pa ima šest točk naskoka. San Jose je sedmi v dvanajstčlanskem prvenstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:30 26. April 2017.

    Saj ne, da bi hvalil ali zagovarjal ta zadetek .... ampak .... Kaj ni Enver Marič podoben gol ZABIL reprezemtamtu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.