Bolj bizarnega avtogola ne boste videli

V eni izmed nižjih turških nogometnih lig je padel avtogol leta.
Oglej si celoten članek

V zgodovini nogometa je padlo že kar nekaj bizarnih avtogolov, vse pa vsaj v letu 2017 prekaša najnoveši zadetek v lastni mreži, ki prihaja iz Turčije.

Vratar ekipe Gaziantep Buyuksehir Belediyespor je zaustavil strel z bele točke in pri tem razveselil tudi soigralce, enega izmed njih celo tako, da mu je skočil v naročje. Pri tem je čuvaju mreže žoga pobegnila iz rok in se odkotalila čez golov črto, čeprav jo je vratar poskušal zaustaviti. To mu ni uspelo in sodniki so dosodili zadetek za tekmeca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:04 27. Januar 2017.

    L O L :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.