Boljši časi za evropske strani

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Verjetno se ameriški igralci spletnega pokra počutijo, kot bi jih nekdo na mrzlo jutro pustil same čakati v mrazu. Pomanjkanje ameriških igralcev na določenih spletnih straneh so občutili tudi evropski.
Oglej si celoten članek

Tri največje ameriške strani (PokerStars, Full Tilt Poker in Absolute Poker) že izbirajo najboljše odvetnike, ki jim bodo pomagali pri težavah. Ker pa vemo, da je smola enega istočasno sreča za drugega, je razumljivo, da so se petkovega dogajanja nekateri razveselili. To so tiste strani, ki so se leta 2006 odločile, da zaradi zakona UIGEA zapustijo ameriško prizorišče in ne sprejemajo več ameriških igralcev.

Že v ponedeljek, prvi dan trgovanja se je pokazala velika rast delnic poker družb, ki nastopajo na evropskih trgih. Delnice bwin.party so porasle za kar 35 odstotkov. Močno so porasle tudi cene delnic podjetja 888 Holdings in omrežja iPoker Network.

Kar precej igralcev zdaj išče novo stran, na kateri bodo igrali, zato so ta podjetja trenutno zelo privlačna. Čeprav PokerStars, Full Tilt Poker in Absolute Poker še zmeraj delujejo na evropskem trgu, UB.com pa sprejema tudi ameriške igralce, je mnogo igralcev zaskrbljenih glede prihodnosti, zato raje iščejo nove, varne igralnice.

Mogoče se bo to, da so Party Poker in njemu podobne strani žrtvovale ameriški trg v zameno za preživetje, res izkazalo za pravilno potezo, saj je nadaljnje delovanje strani PokerStars, Full Tilt Poker ter strani v omrežju Cereus Network malo vprašljivo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.