Bolt bo raje doma kot v Parizu

Foto: EPA
Foto: EPA
Na atletskem mitingu diamantne lige v Parizu 6. julija ne bo prvega zvezdnika svetovne atletike Jamajčana Usaina Bolta, so danes sporočili prireditelji.
Oglej si celoten članek

Za vrhunec tekmovanja bosta v teku na sto metrov tako poskrbela Američana Tyson Gay in Justin Gatlin.

Usain Bolt bo v času pariškega mitinga tekmoval na domačem prvenstvu na Jamajki, v Evropo pa se bo vrnil šele 20. julija, teden dni pred začetkom olimpijskih iger v Londonu.

Za Gaya, ki je zaradi poškodbe izpustil svetovno prvenstvo leta 2011, bo pariški nastop šele drugi letos po tekmovanju diamantne lige v domačem New Yorku. Nastopa na olimpijskih igrah še nima zagotovljenega, na ameriških kvalifikacijah se bo potegoval za eno od štirih mest, ki jih bodo imele v Londonu ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.