Bolt in Gay tudi v Bruslju

Foto: Žurnal24 bolt_gay_reuters_main325
Olimpijski zmagovalec, Usain Bolt, in svetovni prvak, Tyson Gay, bosta po SP v Berlinu (od 15. do 23. avgusta) v središču pozornosti v teku na 100 metrov tudi septembra v Bruslju.
Oglej si celoten članek

To bosta edina dvoboja najhitrejših tekačev na svetu v sezoni. Mark Wetmore, Gayev menedžer, je potrdil, da bo njegov varovanec prišel na tekmo v Belgijo, nastop Bolta pa je zagotovil direktor mitinga v Bruslju, Wilfried Meert.

Gay bo v Berlinu tekmoval kot branilec naslovov na 100 in 200 metrov, na obeh razdaljah pa je Bolt zablestel lani na olimpijskih igrah v Pekingu, kjer si je zlati medalji pritekel s svetovnima rekordoma. V tej sezoni ima najboljša časa na svetu Gay (100 metrov 9,77 sekunde, 200 metrov 19,58 sekunde), tesno za petami pa mu je Bolt, ki je na 100 metrov tekel dve stotinki počasneje (9,79), na 200 pa eno samo (19,59). Gay ima nekaj težav z dimeljskimi vezmi, vendar je zagotovil, da bo povsem nared za tekme na SP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.