Bolt in Sánchezova bosta podelila trofeje

Foto: EPA
Foto: EPA
Jamajški atletski zvezdnik Usain Bolt in Španka Arantxa Sánchez Vicario, nekdanja prva teniška igralka sveta, bosta podelila trofeje zmagovalcema letošnjega odprtega teniškega prvenstva Francije, so sporočili organizatorji pariškega turnirja.
Oglej si celoten članek

Usain Bolt, ki je sinoči v Rimu na diamantni ligi doživel prvi v teku na 100 m poraz po avgustu 2010, bo pokal Mousquetaires izročil zmagovalcu nedeljskega finala, kamor se lahko še uvrstijo branilec naslova Španec Rafael Nadal, lanski finalist Srb Novak Đoković, Francoz Jo-Wilfried Tsonga in Španec David Ferrer.

Arantxa Sánchez Vicario bo pokal Suzanne Lenglen v soboto podelila zmagovalki dvoboja med rusko branilko naslova Marijo Šarapovo in Američanko Sereno Williams.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.