Bolt izzval nogometaša Bayerna

Foto: Žurnal24 Usain Bolt že od svojega 16. leta prihaja na zdravniške preglede v München. (Fot
Najhitrejši človek na svetu Jamajčan Usain Bolt je trenerja nogometašev Bayerna vprašal, če bi lahko v teku na sto metrov izzval njegova nogometaša Francka Riberyja in Arjena Robbna.
Oglej si celoten članek

Jamajški atlet in svetovni rekorder v teku na sto in 200 metrov Usain Bolt je trenerju Bayerna Louisu van Gaalu ponudil dvoboj z dvojico njegovih nogometašev.

Za tekmo na sto metrov je izbral Nizozemca Arjena Robbna in Francoza Francka Riberyja. "V prvih petih metrih bi imela možnosti, potem pa bi se najedla prahu," je dejal Bolt, ki je v Münchnu na pregledih pri zdravniku, ki skrbi za nogometaše Bayerna. Kondicijski trener nemških nogometašev Thomas Wilhelmi je Jamajčana, ki je s časom 9,58 sekunde na sto metrov najhitrejši človek vseh časov, popravil: "Zdržala bi 10 metrov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.