Bolt najboljše letos

Foto: Žurnal24 Usain Bolt že od svojega 16. leta prihaja na zdravniške preglede v München. (Fot Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Olimpijski prvak in svetovni rekorder Jamajčan Usain Bolt je na atletskem mitingu v Daeguju v Južni Koreji v teku na 100 m s časom 9,86 dosegel najboljši izid sezone. Romanova četrta.
Oglej si celoten članek

Slovenska rekorderka Sonja Roman je na atletskem mitingu v Daeguju v Južni Koreji, kjer bo prihodnje leto svetovno prvenstvo, osvojila četrto mesto v teku na 1500 m (4:16,78). Nastopil je tudi olimpijski prvak Jamajčan Usain Bolt in ob zmagi na 100 m za 28 stotink zaostal za svojim osebnim rekordom ter s časom 9,86 dosegel najboljši izid sezone.

"Imam mešane občutke. Za prvi tek v sezoni sem dosegla podoben čas kot lani, potem pa sem imela resnično dobro sezono. Zaradi treningov, trenutno sem še povsem v vadbenem procesu, pa je bila ta tekma nekoliko prezgodaj," je pojasnila Romanova. Na 1500 m je zmagala je Nikki Hamblin iz Nove Zelandije (4:15,21) pred Avstralko Kailo McKnight (4:15,90) in Kenijko Esther Chemtai (4:16,62).

Američan David Oliver je postavil letošnji najboljši izid na svetu v teku na 110 metrov z ovirami. Američan, sicer nosilec bronastega odličja z olimpijskih iger v Pekingu leta 2008, je razdaljo pretekel v času 13,11 sekunde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.