Bolt oddelal prvi trening v novem klubu

Foto: Profimedia Usain Bolt
Legendarni sprinter še vedno gradi nogometno kariero.
Oglej si celoten članek

Uradno najhitrejši sprinter na svetu si po koncu atletske kariere želi zgraditi še nogometno športno pot. Po neuspešnih preizkusih pri dortmundski Borussiji in južnoafriškem klubu Mamelodi Sundowns, bo Usain Bolt zdaj svoje znanje testiral na avstralskih nogometnih telenicah. Prispel je namreč v Avstralijo, kjer si bo poskušal zagotoviti mesto v moštvu Central Coast Mariners. Opravil je že prvi trening in novinarsko konferenco.

"To je povsem zunaj moje zone udobja, ampak zato sem tukaj. Prvi dan treninga je vedno najtežji. Prišel sem trdo delati, pripravljen sem na to, pod pritiskom pa se dobro znajdem," je dejal osemkratni olimpijski prvak in svetovni rekorder na razdaljah 100 in 200 metrov.

Jamajška strela bo na treningih sodeloval "neopredeljen čas". Njegov cilj je, da bi nekoč izpolnil otroške sanje in zaigral za Manchester United. Pri 31 letih čas vsekakor ni na njegovi strani. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.