Bolt: Proti meni nimate možnosti

Foto: EPA
Foto: EPA
Jamajški svetovni rekorder na 100 in 200 metrov Usain Bolt je obvestil svoje konkurente, da se jim na olimpijskih igrah v Londonu ne piše nič dobrega.
Oglej si celoten članek

Usain Bolt je z nekoliko slabšim tekom (10,04) v Ostravi pred slabimi desetimi dnevi dal nekaj upanja svojim nasprotnikom. Že prejšnji četrtek pa je v Rimu z najhitrejšim letošnjim tekom (9,76) dokazal, da je bil tek na Češkem prej izjema kot pravilo. "Po Ostravi sem se odločil, da bom šel pravočasno v posteljo in se začel pravilno prehranjevati. Počutil sem se odlično," je bil v večnem mestu odlično razpoložen jamajški zvezdnik.

Po izjemno hitrem teku v Rimu je še enkrat več postalo jasno, da bo Bolt prvi favorit seveda tudi na olimpijskih igrah v Londonu, kjer namerava ubraniti naslov tako na 100 kot 200 metrov. "Če bom odtekal tako, kot pričakujem od sebe, potem ni razlgovo, da v Londonu ne bi postavil kakšnega svetovnega rekorda. Nadejam se, da bom tekel 9,4," je pred največjim športnim dogodkom na svetu v letu 2012 optimistično dejal Bolt in svojim nasprotnikom še sporočil: "Z vsem spoštovanjem do vseh, proti meni v Londonu nihče nima možnosti. Zlato kolajno bom proslavil z vrčkom Guinnessa!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.