Bolt v dresu svojega Uniteda na tekmi s Sevillo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Avgusta bo očitno razrešena velika dilema − ali bi lahko Usain Bolt nekoč res igral za Manchester United? Jamajčan bo v dresu rdečih vragov odigral prijateljsko tekmo.
Oglej si celoten članek

Jamajški sprinter Usain Bolt, ki je v soboto v Parizu s časom 19,73 sekunde v teku na 200 metrov postavil najboljši izid sezone, je znani navijač Manchester Uniteda, že pred časom pa je izjavil, da bi nekega dne lahko tudi podpisal za rdeče vrage.

Nogometne sposobnosti najhitrejšega človeka na svetu so sicer še vedno zavite v tančico skrivnosti, a skrivalnic bo 9. avgusta očitno konec. Takrat bo namreč Bolt kot nogometaš rdečih vragov prvič nastopil na obračunu s Sevillo, ki ga organizira branilec Uniteda Rio Ferdinand.

Ali sami hitrost pomaga pri nogometu?

Tako je v nedeljo poročal tabloid Sunday Sun, nedeljska izdaja najbolj prodajanega dnevnika The Sun. Rekorder v teku na 100 in 200 metrov, ki je večkrat ponovil, da bi po sprinterski karieri rad igral za United, bo očitno le dobil priložnost.

"Usainu se bo želja končno uresničila in igral bo z Riom. Morala bi biti izvrstna tekma. Izjemno zanimivo bo videti, če je Usainova hitrost tako dobra kot so njegove podaje in nadzor nad žogo," je za Sunday Sun dejal neimenovani vir.

Ferdinand prepričal Moyesa

Ferdinand naj bi prepričal novega trenerja Davida Moyesa, da jamajškega bliska pošlje v igro na zaenkrat še neznanem položaju. 

Eden redkih videov z Usainom Boltom v vlogi nogometaša se je na YouTubu pojavil avgusta lani, ko sta skupaj z rojakom Yohanom Blakom odigrala tekmo na univerzi Brunel v Angliji:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.