Bolt zabil dva gola in dobil ovacije

Foto: Profimedia
Legendarni jamajški sprinter se po koncu blesteče atletske kariere preizkuša v nogometu.
Oglej si celoten članek

Za avstralsko zasedbo Central Coast Mariners je Usain Bolt na današnji prijateljski tekmi proti ekipi Macarthur South West United v Sydneyju dosegel kar dva gola, njegova ekipa pa je slavila s 4:0.

Svetovni rekorder v tekih na 100 in 200 metrov ter nosilec osmih olimpijskih odličij najbolj žlahtnega leska je bil v uvodni postavi svoje ekipe. Prvi gol je dosegel v 55., drugega v 69. minuti, šest minut kasneje pa je ob stoječih ovacijah zapustil igrišče.

"Vedno je nasmejan in prijazen do navijačev, na igrišču pa je zavoljo trdega in zagrizenega dela iz dneva v dan boljši. Do januarja prihodnje leto bo zagotovo ostal v našem klubu, a pri nas je vedno dobrodošel in bo lahko ostal, dokler mu bo všeč," je nad slovitim karibskim atletom navdušen predsednik Marinersov Shaun Mielekamp.

"Na tekmi sem naredil nekaj napak, a sem presrečen in ponosen, da sem dosegel dva gola. V zadnjih mesecih sem veliko napredoval," je med drugim dejal najhitrejši nogometaš na svetu, ki se je pred prihodom v deželo "tam spodaj" spogledoval z dvema veliko bolj uveljavljenima nogometnima ekipama na svetu - angleškim Manchester Unitedom in nemško Borussio Dortmund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.