Bolta prestrašil tradicionalni ples Maorov

Foto: EPA
Foto: EPA
Jamajški atlet Usain Bolt se v teh dneh mudi na Novi Zelandiji, ki jo je obiskal pred oddihom v Avstraliji. Svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov je doživel zanimivo dobrodošlico, saj so mu predstavniki Maorov zaplesali hako.
Oglej si celoten članek

Jamajški superzvezdnik Usain Bolt se zlepa ne ustraši ničesar, kljub temu pa je bil v ponedeljek rahlo presenečen, ko so mu neustrašni predstavniki Maorov za dobrodošlico ob obisku Nove Zelandije odplesali hako. Bolt je bil očaran, ko mu je 350 delavcev ene od tovarn v Aucklandu prikazalo tradicionalni obredni ples.

Hako je svet pobližje spoznal, odkar jo pred dvoboji izvajajo ragbisti Nove Zelandije All Blacks. "Malo ste me prestrašili, priznam. Haka mi je všeč, morda se bom tudi sam kdaj preizkusil v tem plesu," je dejal Bolt. Legendarni jamajški sprinter, ki je na olimpijskih igrah v Londonu osvojil tri zlate kolajne (na 100 in 200 metrov ter s štafeto), je na kratkem obisku v Novi Zelandiji, preden gre na oddih v Avstralijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.