Bombastična vest iz Italije, v glavni vlogi pa Guardiola

Foto: Epa guardiola allegri
Trener aktualnega angleškega prvaka si je po poročanju italijanskih medijev našel novo službo.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester City Pep Guardiola se je po navedbah številnih dobro obveščenih medijev dogovoril za prevzem Juventusa, kjer naj bi nasledil Massimiliana Allegrija. Guardiola ima pogodbo z angleškim velikanom, s katerim drvi proti drugi zaporedni ligaški kroni, sklenjeno do leta 2020.

Španec naj bi bil po neuradnih navedbah naklonjen selitvi v Torino, kjer na naslov lige prvakov čakajo že dolgih 23 let. Letos so se ponovno znašli v nezavidljivem položaju, saj bodo za napredovanje v četrtfinale morali nadoknaditi dva gola zaostanka proti Atléticu iz Madrida.

Juventus naj bi Guardioli že predstavil svojo ponudbo, 48-letni strateg, ki velja za enega najboljših nogometnih trenerjev na svetu, pa naj bi ustno pristal na podpis štiriletne pogodbe. 

Foto: Epa pep guardiola

Novico je nogometni javnost predstavil dobro obveščni italijanski novinar Luigi Guelpa. Gre za istega novinarja, ki je lansko poletje prvi razkril, da Cristiano Ronaldo zapušča Real Madrid in se seli k Juventusu.

Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za izmišljotino, je kmalu zatem sledila še uradna potrditev odmevnega prestopa, kar je močno okrepilo novinarjevo kredibilnost.

"Izvedel sem, da se je Guardiola že dogovori lza prestop k Juventusu, kjer bo ostal štiri leta. To sem slišal od istega človeka, ki mi je povedla, da Ronaldo prihaja v Juventus," je povedal Guelpa.

Guardiola je naslove prvaka osvajal v Španiji, Nemčiji in Angliji. Letos mu največjo konkurenco na Otoku predstavlja Liverpool Jügena Kloppa. Juventus se v Italiji nezadržno približuje osmi zaporedni ligaški kroni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.