Bonova in Krim sta se razšla

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Rokometni klub Krim Mercator in glavna trenerka ženske članske ekipe Marta Bon sta prekinila sodelovanje.
Oglej si celoten članek

Glavni razlog za prenehanje medsebojnega sodelovanja so različni pogledi na usmeritve kluba, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Krim Mercator se trenerki Marti Bon zahvaljuje za sodelovanje in pomemben prispevek k sanaciji kluba, ki ima ambicije znova igrati vrhunski ženski rokomet na evropski ravni.

Bonova je člansko ekipo prevzela v težkih časih in jo pomagala znova postaviti na noge. Do nadaljnjega bo delo trenerja prve ekipe opravljal dosedanji pomočnik Jure Šterbucl.

Usoden sobotni remi?

V soboto je Krim v derbiju slovenskega prvenstva doma remiziral z Zagorjem (23:23), Zasavčank tako ni uspel premagati še drugič v sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.