Booker se vrača v Slovenijo

Foto: ABA
Foto: ABA
Slovenski košarkarski prvoligaš Zlatorog je v svoje vrste pripeljal ameriškega centra, ki je v preteklosti nosil dres Krke in Union Olimpije.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Zlatoroga iz Laškega so se po uvrstitvi v ligo za prvaka okrepili z Američanom Chrisom Bookerjem, 34-letnim Teksačanom, ki bo v Treh lilijah ostal vsaj do konca letošnje sezone, so zapisali na spletni strani Zlatoroga.

Booker, ki igra na položaju centra, Slovenijo sicer že dobro pozna, saj je bil član tako novomeške Krke kot tudi Olimpije. Nastopal je še za klube kot so Fenerbahče, Tofas, ASU, Energa Czarni Slupsk, Telenet Oostende, Khimik, Panionios, Entente Orleans 45, nazadnje pa je bil član Igokee.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.