Borec se je zlomil v garderobi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Brazilski šampion mešanih borilnih veščin José Aldo je bil neutolažljiv po porazu proti Conorju McGregorju. Irski prvak ga je premagal v pičlih 13 sekundah.
Oglej si celoten članek

Conor McGregor je potreboval le nekaj več kot deset sekund, da je na obračunu UFC v peresni kategoriji nekdanjemu prvaku Joséju Aldu prizadejal prvi poraz po več kot desetletju.

''Morala se bova pomeriti še enkrat, to sploh ni bil dvoboj,'' je bil po šokantnem razpletu odločen Brazilec.

Aldo se je po dvoboju s sklonjeno glavo vrnil v garderobo, kjer ga je dohitela realnost njegovega (pre)hitrega poraza. Nekdanji prvak je ovit v brisačo razočarano sedel na tla, obrnjen proti steni. Številni člani njegove ekipe so pokleknili k njemu in ga poskušali potolažiti z objemi in lepimi besedami, a zaman. Brazilec je na tleh vztrajal več kot 13 minut, preden se je uspel pomiriti.

O povratnem dvoboju obeh borcev je bilo prelitega že kar nekaj črnila. To je svojemu nasprotniku takoj po koncu obljubil tudi novopečeni prvak. ''Rekel sem mu 'lahko greva še enkrat'. Čeprav je lepo doseči knock-out, obenem ni bilo tako lepo. V nekem trenutku mi je bilo žal za Joséja,'' je povedal Irec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.