Borivoje Lučič namesto Prašnikarja

Foto: Žurnal24 Primorje - BOT - main
NK Primorje je dobilo novega trenerja. Vodstvo kluba je po odhodu Bojana Prašnikarja k nemškemu prvoligaškemu Energie Cottbus na mesto prvega strokovnega moža imenovalo Borivoja Lučiča.
Oglej si celoten članek
Borivoje Lučič, nekdanji dolgoletni igralec ajdovskega nogometnega moštva in nekdanji trener Hita Gorice, je v današnjih dopoldanskih urah že opravil prvi trening s svojimi novimi varovanci. Krstni nastop na trenerski klopi bo doživel v sredo, ko bo v Ajdovščini na sporedu sosedski obračun Primorje - Hit Gorica.

Na zadnjem dvoboju na Ptuju, kjer je Primorje izgubilo z 2:3 (1:0), je nogometaše iz Vipavske doline vodil Prašnikarjev pomočnik Ljubo Modrijan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.