Bosanska zver v rokah policije

Foto: Youtube
Foto: Youtube
MMA borec Tomislav Spahović se je predal policiji v BiH. Osumljen je umora.
Oglej si celoten članek

Tomislav Spahović  se je predal policiji. Borec, ki nosi vzdevek "Bosanska zvjer", je osumljen umora 32-letnega Amila Geca. Ta je konec prejšnjega tedna umrl po streljanju. Policija je razpisala tiralico za Spahovićem, ta je bil nekaj dni na begu, zdaj pa se je v spremstvu odvetnika predal in je zdaj v priporu.

Umor Geca, v petek je bil ustreljen v glavo, naj bi se zgodil zaradi izterjave dolgov. "On je športnik, dokazal bo svojo nedolžnost. Ima denar, zakaj bi izterjeval dolg? Takrat je bil v svoji hiši. Ni moj problem, če se policija ni oglasila na mojih vratih," o nedolžnosti svojega sina trdi borčeva mati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:16 28. April 2016.

    Vsi ti steroidarji so predvsem kriminalci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.